Om Internetnord

Internetbolaget Skandinavien AB, grundat 2017 och nu som Internetnord, är din moderna lösning för pålitligt internet. Vi kombinerar högkvalitativ service med enkelhet och flexibilitet.

Vår unga och dynamiska inställning möjliggör konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet. På Internetnord är vi stolta över att vara din partner för en modern och tillgänglig internetupplevelse.

Dagens vardag kräver flexibilitet, vi arbetar mot en hållbar digitalisering som kan leda till ett smidigare samhälle för alla.

Snabbt bredband är vår melodi. Vi samarbetar med externa aktörer och erbjuder internet av högsta kvalitet – snabbt, enkelt och smidigt.

Vi sätter kundnyttan i fokus. Njut av friheten utan bindningstider, upplev smidiga och tydliga avtal samt korta uppsägningstider. Hos oss är det du som styr och värdesätter flexibilitet.  

Upplev frihet utan krångliga bindningstider och ta del av smidiga och tydliga avtal med korta uppsägningstider. Vi tror på att erbjuda dig kontroll och möjligheten att anpassa din upplevelse efter dina behov.